31.7.12

In between things

Ooit, ooit ga ik weer terug naar een rustige plek zoals die van de afgelopen weken. Maar voor nu staat mijn agenda (die ik vandaag echt eens moest kopen) weer vol met allerlei leuke, en minder leuke, dingen. Zo ga ik donderdag anderhalve week met de trein door Europa reizen, maar een dag na terugkomst mag de tandarts alweer in mijn bekkie kijken. Of eerder gezegd, in mijn bekkie aan het werk want er moeten twee verstandskiezen uit. Olé, ahum. Ik hoop niet dat ik daarmee mijn verstand echt zal kwijtraken want ik zal het hard nodig hebben voor mijn nieuwe studie, Islamstudies, of voorheen Islam en Arabisch. Af en toe denk ik bij mezelf; 'Guus, what the fuck ga je doen?' En eerlijk gezegd heb ik geen idee, ik weet dat deze studie al meer kriebels veroorzaakt dan mijn vorige, en dat voelt goed. Maar ik heb daartussendoor ook echt krankzinnigheids kriebels. Omdat dit gewoon 'way out of my comfortzone' is. Denk ik. We zullen het zien. Ik heb er wel enorm veel zin in! Maar nu eerst, alles nog regelen voor de vakantie donderdag! Hostels geboekt, treintickets in de pocket, backpacks staan klaar.

Hier nog wat foto's van de laatste campingdagen. Mijn oom en tante kwamen langs met mijn lieve nichtjes!


4 opmerkingen:

 1. Je hebt het druk zeg hihi!
  Wel leuke foto's :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé ik ken jouw blog via laviedunjour :)
  Thanks voor je comment. En inderdaad ik heb het druk, maar gaat goedkomen haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Guusje!
  Geen flauw idee of jij nog weet wie ik ben, maar zag je staan op Girlscene in 'love the look' en toen ik op je blog klikte en bij deze post ook een foto van je papa zag wist ik zeker dat het de Guusje was bij wie ik vroeger in het hockeyteam heb gezeten! Grappig om je zo weer tegen te komen. Rest me nog maar één ding om te zeggen: leuke outfit en leuke blog! :)
  Liefs, Quirine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Quirine!

  Ik weet zeker nog wel wie je bent! Ik kan me een verjaardagsfeestje bij jou herinneren, dat we gingen zwemmen enz, en dat er kikkers in het zwembad zaten haha. Leuk dat ik je via mijn blog spreek! :)

  BeantwoordenVerwijderen